Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Koepon

GEWONNEN: Koepon van Grutto

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een prachtige prijs die iedere foodie aan zal spreken. We geven een Koepon van Grutto t.w.v. €100,-  weg.

Ga je voor rund of eet je liever kip, varken of hert? De Koepon kun je besteden aan een heerlijk vleespakket naar keuze. Bestel vlees bij Grutto, dan weet je altijd waar jouw vlees vandaan komt. Het vlees is 100% traceerbaar en zo weet je wat je eet! Jouw pakket heeft namelijk een nummer, dat is het unieke (oor)nummer van het dier.

De beste kwaliteit vlees

Grutto werkt van kop tot staart. Door de dieren eerst te verkopen en dan pas te verdelen zorgt Grutto ervoor dat er niets van het dier verloren gaat. Je kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten. Groot of klein, net wat bij jouw eetgewoontes past. Grutto gebruikt trouwens geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. Het vlees is dus echt 100% onbewerkt vlees. Top!

Een goed leven

Grutto wil zeker weten dat de dieren die we eten een goed leven hebben gehad. Ze groeien op in hun eigen tempo, krijgen natuurlijke voeding en worden met liefde verzorgd door de boer. Bovendien werkt Grutto samen met boeren die met de natuur meewerken om biodiversiteit te herstellen. Zo werken we samen aan een natuurlijke, gezonde en verspillingsvrije vleessector!

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Koepon van Grutto t.w.v. €100,- , hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!