Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Fiorito bonbons

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: 3x Fiorito Bonbons

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij 3x Fiorito Bonbons ter waarde van € 13,50 weg.

Elke moeder verdient het om af en toe eens in de watten te worden gelegd. Trakteer haar daarom eens op luxe bonbons met een vulling van Fiorito Limoncello. De citroenlikeur is ambachtelijk gemaakt door de broers Benno en Franco Fiorito, die het recept hiervoor kregen van hun Italiaanse familie. Omdat de Siciliaanse citroenen met de hand worden geschild, hoeft er minder suiker te worden toegevoegd en is de smaak zijdezacht, puur en elegant.

Bonbons

Chocolatier Mats Smit creëerde de overheerlijke bonbons met Fiorito Limoncello. In een stijlvolle cadeauverpakking krijg je vier kleurrijke bonbons met Limoncello-vulling en vier bonbons met Limoncello Crunch-vulling. Heerlijk voor bij de koffie of als frisse afsluiter van een feestelijk diner. De bonbons zijn hét perfecte cadeau voor alle limoncello liefhebbende moeders.

Zo maak je kans

Wil jij één van de drie doosjes Fiorito Bonbons t.w.v. € 13,50 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!