Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN: Moederdagpakket van SodaStream

GEWONNEN: Moederdagpakket van SodaStream

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 10 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op een sprankelend moederdagpakket van SodaStream. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Helaas kunnen families, grootouders en (klein)kinderen momenteel niet bij elkaar komen, ook niet op Moederdag. SodaStream zorgt ervoor dat we (groot)moeders toch kunnen verrassen met een sprankelend cadeau: een SodaStream-toestel wordt op zondag 10 mei bij hen aan huis geleverd, met een roosje en een persoonlijk kaartje van de (klein)kinderen erbij. Jij ontvangt dit mooie SodaStream pakket iets later, maar kan jouw moeder wel alvast blij maken met het mooie nieuws. Op 10 mei hoor je namelijk al of je gewonnen hebt.

Wil jij voor 10 mei het pakket laten bezorgen? De Moederdagpakketten, in beperkte voorraad, zijn vanaf vandaag tot woensdag 6 mei door (klein)kinderen voor hun (groot)moeder te bestellen via www.sodastream.nl/bubbels-voor-moeder.

Wat zit er in het Moederdagpakket?

Het pakket bestaat uit een SodaStream Spirit met koolzuurcilinder (waarmee je 60 liter bruiswater maakt), een roosje én een kaartje met een boodschap van de afzender. Dit pakket kost even veel als een reguliere bestelling. Op deze manier wil SodaStream een geste doen naar alle moeders, die het verdienen om juist nu in het zonnetje gezet te worden. Om ook Moeder Aarde een extra steun te geven, schenkt SodaStream per verkocht pakket 2 euro aan Mei Plasticvrij. Dat is nog eens een mooi cadeau!

Zo maak je kans

Wil jij dit mooie moederdagpakket van SodaStream ter waarde van minimaal €59,99 winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Vanmiddag om 16:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw routine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!