Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
plant b

GEWONNEN: 3x Plantbased lifestyle box van Plant B

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe deze week elke dag mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij 3x een plantbased lifestyle box van Plant B ter waarde van € 49,98 weg.

Foodies Vega Special

€ 8,99
Foodies Vega Special

Druk op werk, met je hobby’s, gezinsleven, of veel op pad met vrienden? Logisch dat goed en gevarieerd eten er met een volle agenda wel eens bij inschiet. Is dit voor jou herkenbaar? Lees dan snel verder! Wij mogen namelijk drie keer een plantbased lifestyle box van Plant B weggeven.

Eén box zit vol met 6 plantaardige, frozen maaltijden. Zo bespaar je zeeën van tijd met koken en inkopen doen, want vanuit de vriezer kunnen de maaltijden rechtstreeks de magnetron of oven in. De maaltijden zijn vol van smaak, rijk aan voedingswaarden en worden in Amsterdam bereid door ervaren chefs. Na bereiding worden ze direct vers ingevroren via shock-freezing, voor optimaal behoud van voedingswaarden en vitamines, en thuisbezorgd door heel Nederland. De huidige product range bestaat uit 10 verschillende roulerende maaltijden, deze kunnen zowel eenmalig als in abonnementsvorm worden besteld.

plant b

Plantbased lifestyle box

Met de Plantbased lifestyle box van Plant B ontvang je 6 smaakvolle plantaardige diepvriesmaaltijden om binnen no time een plantaardige, gezonde levensstijl te omarmen. De maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld met behulp van voedingsdeskundigen, zodat jij zeker weet dat jij alles binnenkrijgt voor een gezond lichaam. Alle maaltijden zijn caloriearm, bevatten meer dan 200 gram groente en 100% duurzame plantaardige ingrediënten. Zo heb je na het eten niet alleen een voldaan gevoel – bye bye snack cravings – maar help je er ook je darmflora mee verbeteren én draag je een steentje bij aan een beter milieu. Je hoeft dus niet meer na te denken over de boodschappen en het koken, maar kunt maximaal genieten!

De maaltijdbox voor een plantbased lifestyle bestaat uit: Super Fly Pad Thai, Golden Risotto, Chili con Amor – liefde gaat immers door de maag 😉 – en de Italian Stallion.

plant b

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie plantbased lifestyle boxen van Plant B t.w.v. € 49,98 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 15 maart de winnaars bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!