Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Princess

GEWONNEN: Princess Steam Aerofryer

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een prachtige prijs die iedere kookliefhebber aan zal spreken. We geven de Princess Steam Aerofryer t.w.v. € 169,99 weg.

Malse kip en knapperige boontjes voor kerst? Bereid ze in de Princess Steam Aerofryer; dat is een stoomoven en heteluchtfriteuze in één. De stoomfunctie zorgt ervoor dat zowel de kleur, textuur en het vocht als de vitamines en mineralen behouden blijven. Je serveert dus gezondere en smaakvollere maaltijden van betere kwaliteit. Ook de lage temperatuursetting van slechts 40 graden biedt erg veel mogelijkheden. Warm bijvoorbeeld je maaltijd op zonder deze uit te drogen zoals bij reguliere ovens het geval is.

Je nieuwe favoriete apparaat

Dat is nog niet alles. De Princess Steam Aerofryer is multifunctioneel: bereid bijvoorbeeld frietjes, vers brood, gevogelte, vlees, groenten, vis, pasta, rijst en nog veel meer! Door de 8 vooringestelde programma’s is het apparaat makkelijk in gebruik. Het grote volume van maar liefst 6,5 liter en het hoge vermogen van 1700 watt maken het dé nieuwe beste vriend van elk gezin! #formomentsthatmatter

Zo maak je kans

Om kans te maken op deze geweldige de Princess Steam Aerofryer t.w.v. € 169,99, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!