Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
yotam ottolenghi

GEWONNEN // 6x boek: SIMPEL van Yotam Ottolenghi

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Terwijl hij druk is met de tour van zijn nieuwe boek SIMPEL, draaide Ottolenghi ook nog even een fris en lichtkerstmenu voor foodies in elkaar. Voor een deel gebaseerd op zijn nieuwste boek,  dat vol staat met simpele gerechten met weinig ingrediënten. Wij mogen vier exemplaren van SIMPEL weggeven.

Over het boek SIMPEL

Yotam Ottolenghi: “De reden dat ik zo enthousiast ben over SIMPEL is dat het vol recepten staat die nog steeds duidelijk ‘Ottolenghi’ zijn, maar die op minstens één manier simpel zijn (en vaak op meerdere manieren). Het gaat erom dat we een manier vinden die bij ons past om simpel en ontspannen te koken en daardoor te kunnen genieten. Die manier is voor iedereen anders.”
yotam ottolenghi

Win SIMPEL

Laat ons hieronder in de reacties weten wat jij verstaat onder simpel koken en maak kans op het winnen van dit kookboek. Niet gewonnen? Voor 29,99 haal je hem zelf in huis. En metThe big Christmas issue van foodies kun je alvast een heerlijk recept uit SIMPEL uitproberen. Kijk voor meer SIMPEL-recepten, zoals koude komkommersoep met bloemkool en gember en geroosterde aubergine met ansjovis en oregano van Ottolenghi ook in onsnovembernummer.
yotam ottolenghi
Titel: SIMPEL
Auteur: Yotam Ottolenghi
Prijs: 29,99 euro
Uitgeverij: Fontaine Uitgevers
Aantal pagina’s: 320
fotografie: Jonathan Lovekin

Zin om ook simpel te koken met Ottolenghi? Laat hieronder weten wat jouw favoriete simpele gerecht is.

Reageren kan t/m 27 december. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars hebben bericht gekregen.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!