Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
oLivery olijfolie

GEWONNEN: 5x starterskit van oLivery

In samenwerking met Olivery
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe deze week elke dag mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij vijf keer een starterkit van oLivery ter waarde van € 27,99 weg.
Uit het boek

Foodies Vega Special

€ 8,99
Foodies Vega Special

Wat mag er absoluut niet ontbreken in je keuken? Juist, olijfolie! oLivery maakt eersteklas natuurlijk, koudgeperste, Italiaanse olijfolie. Olie om eindeloos mee te bakken, dressen en dippen. Je kunt de olie loeiheet verwarmen zonder dat het gaat spetteren of walmen, wel zo fijn. Foodies mag vijf complete starterkits van oLivery weggeven. Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans maakt.

Olijfolie door je brievenbus

Zelf proeven hoe lekker de olijfolie van oLivery is? Dat kan! Op de website van oLivery bestel je eenvoudig een starterkit en navullingen. In de starterkit zit een stijlvolle fles, 2x een verpakking met 450 ml extra vergine olijfolie en een schenktuitje. De luxe fles die je bij deze starterskit krijgt, is eenvoudig te (na)vullen. Er past precies een halve liter olijfolie in. Is de olijfolie op? Dan bestel je eenvoudig via de post een navulling. De navulverpakking kan in een klein brievenbusdoosje met de gewone post mee. Zo heb je altijd je favoriete olie in huis. Binnen 24 uur wordt ‘ie bij je thuisbezorgd. Dat is ouderwets lekkere olie, op een nieuwerwetse manier bezorgd.

Speciale fles

De fles waarin de olie zit, is ontwikkeld met speciaal glas waardoor je olie tot twaalf maanden perfect op smaak blijft! De fles is gemaakt van ‘Violetglass’, een speciaal type glas dat schadelijke UV stralen reflecteert en goede stralen doorlaat. Een donkere fles is het beste voor de kwaliteit van de olie. Groente en fruit oxideert onder de invloed van bepaalde kleuren licht. Violet en infrarood remmen juist het verouderingsproces af. Het glas blokkeert alle stralen, behalve deze twee. Door dit speciale glas blijft de olijfolie minimaal 12 maanden perfect op smaak.

oLivery olijfolie

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf oLivery starterkits t.w.v. € 27,99  hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 15 maart de winnaars bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!