Advertentie
Verwen je zintuigen met vijf dagen food, films en drinks: het City Food & Film Festival is terug! Hét culinaire filmfeest van Brabant. Beleef van woensdag 18 t/m zondag 22 mei de tweede editie van dit verrukkelijke festival.
City Food & Film Festival presenteert vier landelijke filmpremières en vele spraakmakende documentaires (That Sugar Film, Noma: My Perfect Storm, Final Recipe). Alle omrand door proeverijen – van kleine hapjes tot een fruits-de-mer menu! Ben jij erbij en wil je graag genieten van films en proeverijen? Maak kans op de volgende arrangementen:
Menu Vlees x 2
Wel of geen vlees? Voor heel veel mensen is die karbonade, gehaktbal of dat plakje leverworst geen vanzelfsprekendheid meer. Maar is vlees-eten werkelijk zo ongezond? Marijn Frank laat in dit Menu de argumenten voor en tegen vlees zien met de film Vleesverlangen. Madame Paté vertelt ons vervolgens hoe smakelijk paté is. En laat het ons (natuurlijk) proeven. (tip voor de Bourgondiër)
Menu Bier x 2
2x op vrijdag
Bierwinkels, brouwerijen en speciaalbiercafés schieten als paddenstoelen uit de grond. Ontdek bier (opnieuw) en proef de creaties van ambachtelijke brouwers, zoals het nieuwe speciaalbier van de Verkadefabriek.
Je ziet in dit menu de film: It All Starts With Beer en vervolgens proef je het nieuwe speciaalbier van de Verkadefabriek met toelichting van Brouwerij Bliksem.
2x op zaterdag
Bier staat al eeuwen op tafel, was ooit gangbaarder dan water. Bier geeft plezier, verbindt, is brandstof voor goede conversaties. Ondertussen is het product zelf constant in beweging; met name de laatste jaren ontwikkelt de biermarkt zich revolutionair en ontstaan er aan voortdurend nieuwe soorten en bijzondere smaken. Je ziet in Menu Bier de film: It all starts with beer en je proeft de lekkerste biertjes van brouwerij Oedipus en Ramses. Proost.
Menu Kwestie van Smaak (met Janneke Vreugdenhil) x 2
Over smaak val niet te twisten. Een waarheid als een koe. Maar als jij lekker hebt gegeten en je tafelgenoot niet, was het eten dan lekker of vies? In dit Menu gaan we op zoek naar de smaak. Wat maakt dat de een smult en de ander gruwt? Waarom verschillen smaken eigenlijk? Zie de film: De keuken van Johannes en schuif vervolgens aan bij een tafelgesprek met o.a. Janneke Vreugdenhil en Jeroen Thijssen, waar onder andere wordt gesproken over culinair recenseren.
DOE MEE! Vul onderstaand formulier in voor 13 mei en maak kans op één van deze menu’s!
[contact-form-7 id=”20553″ title=”Winactie kaarten voorCity Food & Film Festival”]
Onze tips
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Vers van de pers: Foodies’ kerstcover, Jamie Oliver-week en meer!
Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine!
Redactie