Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Yes! Bestel foodies’ Culi Roadtripnummer nu zonder verzendkosten

Yes! Bestel foodies’ Culi Roadtripnummer nu zonder verzendkosten

Advertentie

Ga je liever niet de deur uit, maar wil je het overheerlijke Culi Roadtripnummer van Foodies niet missen? Dat snappen we maar al te goed. Daarom kun jij de nieuwste editie vanaf nu zonder verzendkosten bestellen via onze webshop. Lees je liever digitaal? Ook dat is mogelijk! Het e-magazine krijg je nu met €1 korting binnen een half uur in je mailbox, waarna je onderuit kunt zakken om te genieten van de lekkerste inspiratie. Dit kun je allemaal verwachten:

Waanzinnige westkust

De westkust van Amerika heeft het allemaal: verse vis, goede seizoensgroenten en internationale invloeden. Wij laten zien wat ze daar in het zonnige westen allemaal maken zoals maïssalade met gamba’s, chocolade-karamelpotjes met meringe en burgers met supermalse zalm.

Terug naar de jaren ‘50

De geel-rode sausflesjes, de roodleren banken, de rood-wit-geruite servetten en de XXL-colabekers: als er één omgeving iconisch is, is het de Amerikaanse diner wel. Wij maakten klassieke gerechten die je er tegenkomt: van chicken & waffles en freak shake tot chili cheese fries en wedge salad.

Wilde zalm uit Alaska

Voor de lekkerste wilde zalm reizen we met visexepert Bart van Olphen af naar Alaska. Bart laat zien hoe de vis duurzaam wordt gevangen en kan het natuurlijk niet laten om meteen met de verse oogst te gaan koken. Hij maakt ratatouille met gebakken zalmfilet en venkeljus en veel meer lekkers.

En verder

Stuift het bloem in het rond voor de lekkerste weekendbaksels, krijgen we een voorproefje van het nieuwe saladeboek van Ajda Mehmet, maken onze foodies friends dubbeldekkerburgers, maken we dinner rolls voor bij ontbijt of lunch, schrijven we een nieuw weekmenu en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder naar de winkel te hoeven én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!