Advertentie
4x sinaasappel
We zetten deze heerlijke frisse vrucht op een voetstuk in de keuken en zetten de oven aan voor meringuegebakjes met sinaasappel en kruidige cake met gekonfijte sinaasappel en siroop.
Alles over boter + zelf maken
Wat is er romiger dan boter? Niets! Omdat zelf maken veel lekkerder is laten we je zien hoe je zelf aan de slag gaat met boter en geven we je de lekkerste recepten op je boter wat op te pimpen.
En verder…
Geven we je weer de lekkerste gerechten voor doordeweeks, laten we zien wat je allemaal met gehaktballetjes kunt doen, weten we het recept voor de perfecte chocolate chip cookies en meer.
Nu besteld, als eerste in huis
Sta jij ook al te trappelen om al dit lekkers thuis uit te proberen? Jij kunt Foodies februarinummer ontvangen nog voor hij in de winkel ligt door gebruik te maken van onze smakelijke pre-order. Als je nu besteld, ploft deze heerlijke editie al rond 22 januari op de mat. Omdat we je dat fijne relaxmomentje in de tuin zó gunnen, bezorgen we de editie GRATIS thuis. Mis deze voordelige kans niet!
Ja, ik wil Foodies februari als eerste ontvangen!
Onze tips
Liveblog: zo staat het met de Foodies studio
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Groentefeest!’
Vers van de pers: Chilli Chan’s handgemaakte noedels en meer!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.