Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Zo ontvang je Foodies februari als eerste

Zo ontvang je Foodies februari als eerste

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Terwijl wij volop genieten van jullie heerlijke creaties uit Foodies oktober op social media, zijn we op de redactie ook druk bezig met het smaakvolle februarinummer. Met Valentijnsdag in aantocht wakkeren we de liefde aan. Liefde voor lekker eten en liefde voor elkaar. We bakken zoete lekkernijen met sinaasappel voor onze dierbaren, rapen oesters voor een romantisch diner voor twee en koken iedereen vrolijk met onze regenbooggerechten. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws, want dit heerlijke nummer is vanaf nu beschikbaar als pre-order!

4x sinaasappel

We zetten deze heerlijke frisse vrucht op een voetstuk in de keuken en zetten de oven aan voor meringuegebakjes met sinaasappel en kruidige cake met gekonfijte sinaasappel en siroop.

Alles over boter + zelf maken

Wat is er romiger dan boter? Niets! Omdat zelf maken veel lekkerder is laten we je zien hoe je zelf aan de slag gaat met boter en geven we je de lekkerste recepten op je boter wat op te pimpen.

En verder…

Geven we je weer de lekkerste gerechten voor doordeweeks, laten we zien wat je allemaal met gehaktballetjes kunt doen, weten we het recept voor de perfecte chocolate chip cookies en meer.

Nu besteld, als eerste in huis

Sta jij ook al te trappelen om al dit lekkers thuis uit te proberen? Jij kunt Foodies februarinummer ontvangen nog voor hij in de winkel ligt door gebruik te maken van onze smakelijke pre-order. Als je nu besteld, ploft deze heerlijke editie al rond 22 januari op de mat. Omdat we je dat fijne relaxmomentje in de tuin zó gunnen, bezorgen we de editie GRATIS thuis. Mis deze voordelige kans niet!

Ja, ik wil Foodies februari als eerste ontvangen!

foodies feb 2021

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!