Advertentie
Met een dakje
Het magische moment van het aansnijden van een knapperig (deeg)dakje: onbetaalbaar! Wij maken een thema met verschillende dakjes: van een Franse jachtschotel met aardappelgratin tot een kipcurry met naankorst. Met een knapperig, gebruind en boterig dakje zit je immers altijd goed toch?
Appels & peren
Vergelijken moet je ze niet, maar ermee bakken wel! In november bakken we appeltaart met clotted cream vulling, wentelteefjes met whisky-appeltjes, gepocheerde peer met vanilleroom, appelflappen met dulce de leche en veel meer lekkers uit de boomgaard. Pluk ze nu het nog kan!
Indische familiegerechten
Sinds het basisboek Indonesisch hangen wij aan de lippen van Francis Kuijk. Als zij begint te praten over haar familierecepten loopt het water je in de mond. In haar nieuwste boek Bersama deelt ze haar lievelingsgerechten uit de Indische keuken, met liefde doorgegeven van moeder op dochter.
En verder…
Lopen we een dagje mee op notengaard De Bisschop in Kallenkotte om walnoten te rapen, gaan we met bonen op een culinair uitstapje naar Italië, Spanje, de VS en België, organiseren we een kampvuur met recepten voor bij sterke verhalen, vertellen we je alles over het maken van bladerdeeg, korstdeeg en filodeeg, maken we een nieuw weekmenu en veel, veel meer.
Nu besteld, als eerste in huis
Sta jij ook al te trappelen om al dit lekkers thuis uit te proberen? Jij kunt foodies septembernummer ontvangen nog voor hij in de winkel ligt door gebruik te maken van onze smakelijke pre-order. Als je voor 24 september besteld, ploft de heerlijke novembereditie al op 10 oktober op de mat. Omdat we je dat fijne relaxmomentje in de tuin zó gunnen, bezorgen we de editie GRATIS thuis. Mis deze voordelige kans niet!
Ja, ik wil Foodies november als eerste ontvangen!
Onze tips
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.