Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Zo ontvang je Foodies november als eerste

Zo ontvang je Foodies november als eerste

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Terwijl wij volop genieten van jullie heerlijke creaties uit Foodies oktober op social media, zijn we op de redactie ook druk bezig met het smaakvolle novembernummer. Het is november, de maand van stilte voor de storm. De maand waarin je je panty in de kast kunt laten liggen en nog even in je joggingbroek mag wonen. In de keuken is het al net zo fijn met verwarmende gerechten zoals Franse jachtschotel met rundvlees en appeltaart met clotted-cream. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws, want dit heerlijke nummer is vanaf nu beschikbaar als pre-order!

Met een dakje

Het magische moment van het aansnijden van een knapperig (deeg)dakje: onbetaalbaar! Wij maken een thema met verschillende dakjes: van een Franse jachtschotel met aardappelgratin tot een kipcurry met naankorst. Met een knapperig, gebruind en boterig dakje zit je immers altijd goed toch?

Appels & peren

Vergelijken moet je ze niet, maar ermee bakken wel! In november bakken we appeltaart met clotted cream vulling, wentelteefjes met whisky-appeltjes, gepocheerde peer met vanilleroom, appelflappen met dulce de leche en veel meer lekkers uit de boomgaard. Pluk ze nu het nog kan!

Indische familiegerechten

Sinds het basisboek Indonesisch hangen wij aan de lippen van Francis Kuijk. Als zij begint te praten over haar familierecepten loopt het water je in de mond. In haar nieuwste boek Bersama deelt ze haar lievelingsgerechten uit de Indische keuken, met liefde doorgegeven van moeder op dochter.

En verder…

Lopen we een dagje mee op notengaard De Bisschop in Kallenkotte om walnoten te rapen, gaan we met bonen op een culinair uitstapje naar Italië, Spanje, de VS en België, organiseren we een kampvuur met recepten voor bij sterke verhalen, vertellen we je alles over het maken van bladerdeeg, korstdeeg en filodeeg, maken we een nieuw weekmenu en veel, veel meer.

Nu besteld, als eerste in huis

Sta jij ook al te trappelen om al dit lekkers thuis uit te proberen? Jij kunt foodies septembernummer ontvangen nog voor hij in de winkel ligt door gebruik te maken van onze smakelijke pre-order. Als je voor 24 september besteld, ploft de heerlijke novembereditie al op 10 oktober op de mat. Omdat we je dat fijne relaxmomentje in de tuin zó gunnen, bezorgen we de editie GRATIS thuis. Mis deze voordelige kans niet!

Ja, ik wil Foodies november als eerste ontvangen!

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!