Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Tip: de NeighbourFood Guide

Tip: de NeighbourFood Guide

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Steeds meer aanbieders uit het hele land weten de NeighbourFood Market te vinden. Maar omdat niet iedereen tijd of de middelen en mogelijkheden heeft om zijn product op een event aan de man te brengen is er nu ook een online platform: De NeighbourFood Guide.
De NeighbourFood Guide is dé food portal waar liefhebbers en good-foodmakers elkaar kunnen vinden. Wil je voor je vader zelf gebrouwen limoncello kopen? Zoek je een workshop dumplings maken? Of ben je op zoek naar een kaasmaker verderop of een cateraar voor je bruiloft? Hier vind je ál het goede dat er in voedselland te vinden is.
Overal in Nederland zijn makers bezig met het ontwikkelen van goede producten, van de kleine thuisbrouwer tot een al bekende broodbakker. En overal in Nederland vind je boerderijwinkels waar je verse producten en ‘net van het land’ ingrediënten kunt vinden. Op de NeighbourFood Guide wordt dit alles verzameld en met kritische blik bekeken. Goede aanbieders uit heel Nederland vinden hier een online podium. Vinden we leuk!
11217669_871581812889932_9130617295900925168_o
linzensalade
Kornfeld
tourne

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!