Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
tuinidee

Je eigen moestuin: foodies doet inspiratie op tijdens TuinIdee

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De winter loopt op zijn einde en sinds de zon zich vaker laat zien, begint alles te kriebelen, inclusief jouw groene vingers. Want een tuin vol weelderig groen waar de erwten en sperziebonen tegen de stokken omhoog klimmen – dat is wat je wilt als foodie. Maar hoe dan, zul je denken. Inspiratie doe je op bij TuinIdee.
tuinidee

TuinIdee in de Brabanthallen

Nog even en we kunnen volop genieten in de tuin. Van je eigen boontjes doppen tot de meest vruchtbare moestuin. Volgende week donderdag vindt de start van een nieuw tuinseizoen plaats op TuinIdee, het grootste tuinevent van Nederland van wel twee voetbalvelden groot. Doe een workshop voor een macramé plantenhanger of laat een tuinontwerp maken. Nee, nog veel beter: het leren van botanisch tekenen, proef eetbaar onkruid of oogst een kopje thee van eigen bodem! Voor iedereen met een tuin, balkon of terras die op zoek is naar de mooiste tuininspiratie.

Wat gaan we doen op TuinIdee?

Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, laat een gratis tuinschets maken in het Tuinatelier, doe mee aan leuke én leerzame workshops en volg presentaties van bekende tuin-personality’s in het Tuintheater. Tuinmeesters staan klaar met advies voor het ontwerp van je tuin, Tuincoaches beantwoorden al je tuinvragen en op de groene markt kun je deco, accessoires en culinaire specialiteiten shoppen. Kortom, een heerlijk dagje uit vol groene inspiratie.
tuinidee

Beleef de start van het tuinseizoen

TuinIdee is van donderdag 21 februari tot en met zondag 24 februari 2019 geopend van 10.00-18.00 uur. De entreeprijs is € 16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op TuinIdee.

Voor de 20e keer op rij

Zelfs Martijn Rekkers is aanwezig, en hij staat al voor de 20ste keer op TuinIdee! Martijn is de vaste hovenier van Omroep Brabant. Iedere maandag is hij om 10:30 uur te horen en te zien in het programma Brabants Bont. Ook voor Martijn is het een mooi begin van het nieuwe tuinseizoen!

Koop nú je kaartje al met €4,50 korting!

Tot en met woensdag 20 februari 2019 kun je gebruik maken van foodies online voordeelactie. Toegangskaarten kosten dan niet € 16,50, maar slechts € 12,00. Dat is een korting van € 4,50 per persoon.
tuinidee

Meer inspiratie voor je eigen moestuin?

tuinidee
Beeld: TuinIdee

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!