Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
goodies voor foodies

Goodies voor foodies: dit zijn de keukentrends voor november

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Een kopje koffie bij de haard, een ontbijtje op bed of fonduen met de hele familie: de goodies van november brengen gezelligheid.

Breakfast in bed

Terwijl de regen zachtjes tikt tegen het zolderraam, blijf jij nog even liggen en geniet je van een vers gekookt eitje en koffie, geserveerd op dit handige ontbijtdienblad.
goodies voor foodiesgoodies voor foodiesgoodies voor foodies
Prijs: 157,00 euro.
ambientedirect.com

You are gold!

Drink een prinsheerlijk kopje koffie of thee in deze chique kop en schotel met gouden accenten. Oké, geen echt goud natuurlijk, maar wie ziet dat nou?
goodies voor foodiesgoodies voor foodies
Prijs: 4,99 euro.
hm.com

Marmer & hout

Kom je met deze donkere dagen moeilijk je bed uit? Eet je boterham dan ’s ochtends van dit chique marmeren plankje. Of begin meteen met dat kaasplankje…
goodies voor foodies
Prijs: 23,50 euro.
fairtradecrafts.be

Kaasfondue nu!

Waarom wachten met fonduen tot de feestdagen? Wij zeggen: probeer hem nu vast uit, dan weet je precies wat lekker is om te serveren als de familie komt eten.
goodies voor foodies
Prijs: 109,95 euro.
kaasfondueshop.nl

On the rocks

Een whiskey ‘on the rocks’ de onverdunde versie maak je met deze marmeren ijsblokjes. Binnen 4 uur koud genoeg en te hergebruiken zolang je wilt.
goodies voor foodies
Prijs per 9 stuks: 11,95 euro.
dille-kamille.be

Chic aan tafel

Dit zachte, glanzende, Jacquard geweven tafelkleed is prachtig en heeft één groot voordeel: niemand durft hierop zelfs maar een kruimel te laten vallen.
goodies voor foodies
Prijs: 24,99 euro.
hm.com/nl

Matcha cha cha

Ben jij ook zo weg van een matcha latte, matcha iced latte, matcha cookies of een matcha cake met witte chocolade. Maak je eigen matcha cha cha thuis met een matcha whisk, maak voor minder dan 30 seconden een ‘M’ beweging met 3 gram matcha en een drup water. En je basis is gelegd. Geen klontjes met de matcha whisk van Holland & Barrett.
goodies voor foodiesgoodies voor foodies
Prijs: 13,49 euro.
hollandandbarrett.nl
Een goede matcha maak je in een kom met hoog opstaande rand zodat je goed kunt kloppen zonder al teveel groene spetters op je kleding te krijgen. Deze kom van HK Living heeft ook nog een mooi design, past goed bij die Japanse vibes.
goodies voor foodies
Prijs: 7,50 euro.
debijenkorf.nl

Scandinavian design

Wil je niet steeds naar de keuken hoeven lopen als je op de bank zit bij te praten met je beste vriendin? Gebruik dan deze stijlvolle theepot met Scandinavisch design.
goodies voor foodiesgoodies voor foodies
Prijs: vanaf 79,00 euro.
ambientedirect.com

Soufflé

Bij het maken van kleine Engelse pie’s of het bereiden van heerlijke chocoladesouffles mogen deze blauwe ramekins niet ontbreken.
goodies voor foodies
Prijs: 20,10 euro.
bol.com

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!