1. Liefde gaat door de maag

Zijn jullie allebei kookliefhebbers? Geef dan eens een leuke workshop cadeau! Leer bijvoorbeeld eindelijk hoe je sushi moet rollen, ontdek hoe barista’s hartjes kunnen schenken of leer alle ins en outs over je favoriete keuken. Zo heb je niet alleen een toffe middag, maar ook nog de kennis om je gerechten nog lekkerder te maken. Alle ingrediënten voor het perfecte originele valentijnscadeau dus.

Wil je iedere week de beste recepten en kooktips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

2. Walking dinner

Een avondje uit eten is eerder regel dan uitzondering op Valentijnsdag. Inderdaad perfect voor culi”s, maar wij doen het net even anders in de vorm van een walking dinner. Het werkt als volgt: zoek de drie favoriete restaurants van je lover uit en eet bij iedere plek een gang. Je begint dus bij restaurant 1 met het voorgerecht en loopt dan door naar restaurant 2 voor het hoofdgerecht. De avond sluit je in stijl af bij restaurant 3 met het dessert. Over deze avond praten jullie vast nog lang na.

3. Ontbijt op bed

Misschien cliché, maar wie maak je nou niet blij met een fijn ontbijtje op bed? We hebben de lekkerste recepten voor een geslaagd valentijnsontbijt op een rijtje gezet. Toch niet zo’n ochtendmens? Een lekkere borrelplank om hem of haar te verrassen na het werk is misschien wel net zo veel waard.

4. Bierpakket

Misschien wel een van de leukste en meest originele valentijnscadeaus: een pakket om zelf bier mee te brouwen. Misschien nog wel leuker is om het samen te doen zodat je een nieuwe date kan plannen om het eindresultaat te proeven met wat lekkere hapjes on the side. Je kunt dit cadeau onder online kopen.

5. Iedere maand valentijnscadeaus

Wil jij jouw favoriete kookgek niet één, niet twee, maar zelfs drie keer verrassen? Dat kan! Voor slechts € 15,- geef jij 3x Foodies cadeau en inspireer jij de begunstigde om nog meer lekkers voor jou op tafel te zetten. Ook leest hij of zij elke editie alles over de lekkerste ingrediënten, mooiste goodies en meest inspirerende koks. Het cadeau-abonnement stopt automatisch. We snappen dat dit moois té leuk is om weg te geven, dus je kan Foodies uiteraard ook cadeau doen aan jezelf. Wij zullen het niet doorvertellen…

abonnement foodies valentijnscadeaus

Lees ook: 5x leuke culi valentijnscadeaus voor iedere prijsklasse