Valentijnsontbijt

De dag van de liefde kan je niet beter vieren dan met lekker eten. Niet alleen ‘s avonds maar ook juist ‘s ochtends. Een goed valentijnsontbijt is de perfecte start van de dag en dé manier om je geliefde eens goed in de watten te leggen. Kan je wel wat inspiratie voor het valentijnsontbijt gebruiken? Bekijk dan snel de onderstaande recepten voor Valentijnsdag!

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Fluffy pindakaaspancakes met kokos en banaan

Verras je geliefde met dit waanzinnige valentijnsontbijt: fluffy pindakaaspancakes met kokos en banaan. Ga voor een flinke stapel of combineer ze met ander lekkers zoals yoghurt met granola en een brownie toe.

> naar het recept: fluffy pindakaaspancakes met kokos en banaan

valentijnsontbijt

Haver-dadelscones met honing

Met deze voortreffelijke scones op je dienblad wordt opstaan een feestje. Door de dadels en sinaasappel smaken ze lekker zoet en fruitig. En het beste? Stiekem zijn deze kanjers best gezond en vullend.

> naar het recept: haver-dadelscones met honing

Haver-dadelscones met honing

Mix & match brunchwafels

Het leuke van deze wafels is dat je er volop mee kan variëren. Maak je ze met spek, chocolade of toch een eitje erop? Jullie kiezen zelf je favoriete topping! Met dit recept mix & match je net zo lang tot je de perfecte wafel hebt.

> naar het recept: mix & match brunchwafels

mix & match brunchwafels valentijnsontbijt

Cinnamon rolls

Kaneel is liefde en liefde is kaneel. Haal je cinnamon rolls bij je favoriete koffiezaak (tip voor de Nijmegenaren: Bairro Alto) of maak ze zelf met dit recept. Pas wel op: de kans is groot dat je geliefde ze hierna elke dag als ontbijt wilt.

> naar het recept: cinnamon rolls

cinnamon rolls

Wentelteefjes van croissant met kaneel en frambozen

Dit is echt een redactiefavoriet, vooral omdat je hierdoor twee dagen croissants kunt eten. Bak er op zaterdag vier (of zes, of acht, net hoeveel trek je hebt) af en bewaar er twee om ze op Valentijnsdag om te toveren tot deze waanzinnige wentelteefjes.

> naar het recept: wentelteefjes van croissant met kaneel en frambozen

Wentelteefjes van croissant

Lees ook: 5x de leukste last minute Valentijnscadeaus voor culi’s