Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Cover voor Wentelteefjes van croissant met kaneel en frambozen

Wentelteefjes van croissant met kaneel en frambozen

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Heb je croissants over van gisteren? Verander ze in een handomdraai in deze luxe wentelteefjes!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Heb je croissants over van gisteren? Verander ze in een handomdraai in deze luxe wentelteefjes!

Bereiding

  1. Klop het ei los met de melk en het kaneelpoeder. Snijd de croissants horizontaal doormidden. Wentel de croissants in het eimengsel.

  2. Verhit een scheutje olie of een klontje boter in een koekenpan. Laat de croissanthelften even uitlekken en bak ze daarna in ca. 2 minuten per kant in de hete pan tot ze goudbruin en knapperig zijn. Serveer met de frambozen en bestuif met poedersuiker.

Per portie: 350 kcal | 25 g koolhydraten | 10 g eiwit | 22 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (5 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!