Valentijnsdiner

Wil jij je grote liefde vanavond verrassen met een fantastisch valentijnsdiner? Maak het jezelf dan vooral gemakkelijk door een van de onderstaande recepten te maken. Ze zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en binnen de kortste keren klaar. Zo heb jij meer tijd voor de liefde én gezelligheid!

Meer romantische recepten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang ze in je mailbox:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Hete kip met kikkererwten

Een recept met slechts twee stappen, maar wel boordevol smaak. Dat is bijvoorbeeld dit recept met hete kip en kikkererwten. Zorg er wel voor dat je geliefde van spicy houdt, anders wordt het op de verkeerde manier hot in there.

> naar het recept: hete kip met kikkererwten

hete kip

Pasta met in rucolapesto gemarineerde champignons

Bij twijfel is Italiaans eten altijd het antwoord. Dit makkelijke valentijnsgerecht zet je binnen 25 minuten op tafel. Heb je daarna nog alle tijd om van elkaars gezelschap te genieten…

> naar het recept: pasta met in rucolapesto gemarineerde champignons

valentijnsdiner

Teriyakizalm met courgettenoedels

Als je de foto ziet, zou je niet zeggen dat dit gerecht in no time klaar is. Simpel, gezond en toch met een flink watertandgehalte. Deze teriyakizalm is precies wat je wil. En het beste? Het gerecht staat ook nog eens snel op tafel. Zo houd jij alle tijd voor je lover over.

> naar het recept: teriyakizalm met courgettenoedels

teriyakizalm makkelijke gerechten valentijnsdiner

Karnemelkpannenkoeken

Wie zegt dat een stapel pannenkoeken niet romantisch is? Als je ze samen bakt en probeert om de pannenkoek te flippen heb je sowieso een leuke avond. Succes gegarandeerd!

> naar het recept: karnemelkpannenkoeken

karnemelk pannenkoeken

Gegratineerde pasta

Kaas is liefde en liefde is kaas. Trakteer je lover dus op deze heerlijke gegratineerde pasta. Met dit recept heb je binnen een handomdraai een smaakvol en makkelijk valentijnsdiner op tafel staan.

> naar het recept: gegratineerde pasta met gerookte kip en kruidenroomkaas

Gegratineerde pasta met gerookte kip en kruidenroomkaas

Lees ook voor het valentijnsdiner: 15x de beste recepten voor je date night