Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Ponzu-tofu-pokébowl

Ponzu-tofu-pokébowl

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de ponzu, de azijn, de gember en de sesamolie in een kom. Dep de tofu droog met keukenpapier en scheur in stukjes. Spatel voorzichtig door het ponzumengsel.

  2. Schenk wat kokend water over de edamame en laat 2 minuten staan. Giet af, laat uitlekken en breng op smaak met zout.

  3. Verdeel de quinoa over kommen en verdeel de edamame, de radijsjes en de wortel eroverheen. Lepel de tofu erop en besprenkel met de rest van de dressing. Bestrooi met de lente-ui, de nori en het sesamzaad.

Per portie: 462 kcal | 57 g koolhydraten | 22 g eiwit | 14 g vet

Receptuur: Ailsa Burt Fotografie: Hannah Taylor-Eddington Styling: Faye Wears Foodstyling: Phil Mundy

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)