Advertentie
Al maanden zijn we bij Foodies druk om jou de lekkerste kerst te bezorgen. We kibbelden over coverteksten, kookten ons een slag in de rondte, vroegen onze favoriete culi-auteurs naar hun ideale kerstdis en bogen ons over feestelijke tafelaankleding. Afgelopen week gingen de puntjes op de I en stuurden we 'ons (kerst)kindje' naar de drukker. Benieuwd hoe dat eraan toeging? We nemen je graag even mee achter de schermen!
Kan jij ook niet wachten tot je kunt gaan proefkoken uit Foodies’ heerlijke kerstnummer? Je hoeft nog maar heel even geduld te hebben, want 12 november ploft hij bij onze abonnees op de mat. Heb je de feestuitgave besteld als pre order? Ook dan kun je op 12 november vol verwachting voor de brievenbus gaan zitten. Zo niet, omcirkel deze datum dan in je agenda met een rode stift en grijp hem mee bij Bruna of een van onze andere verkooppunten.
Onze tips
15x de lekkerste mozzarella recepten
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
11x recepten voor Koningsdag
5x het lekkerste asperge recept
The battle of the chefs: wie kan het beste asperges bereiden?
15x toetjes in een glaasje
9x recepten met aubergine die je meteen wil maken
7x de lekkerste recepten met groene asperges
Roxanne