Heel Holland Bakt Nog een keer

Het voorverwarmen van de ovens kan beginnen, want de oud-bakkers van ‘Heel Holland Bakt Nog een keer’ zijn bekendgemaakt. Dit seizoen verwelkomen presentator André van Duin en juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden zeven bakkers uit eerdere seizoenen. Voor de tweede keer, daar zijn ze weer: Narcis, Jacques, Filiz, HiddeManuela, Gwenn en Cas. De taarten, koekjes en degen vliegen je de komende weken om de oren.

De eerste beelden

”Bakkers klaar, bakken maar.” Dat hebben de oud-bakkers een tijd niet gehoord, maar ze weten nog precies wat ze moeten doen. De opdrachten in Heel Holland Bakt Nog een keer’ zijn op de opdrachten uit eerdere seizoenen geïnspireerd. De HHB‘ers trappen af met een speciale appeltaart als signatuuropdracht, gevolgd door een technische opdracht waar geen keukenapparatuur aan te pas komt en een krokant spektakelstuk. Bekijk hier de trailer met de allereerste beelden van het nieuwe seizoen!

Heb je al zin gekregen om te kijken? Ga alvast klaar zitten en laat je inspireren. ‘Heel Holland Bakt Nog een keer’ begint op zondagavond 5 september om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

Heel Holland Bakt Nog een keer

Foto’s: MAX/Roland J. Reinders

Lees nu ook:

Heel Holland Bakt: 3 bakrecepten voor kinderen

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.