Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
HHB jury

Heel Holland Bakt Nog een keer: de eerste beelden

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Vanaf zondag 5 september om 20.30 uur bij MAX op NPO 1 gaat een speciaal Heel Holland Bakt-seizoen van start: 'Heel Holland Bakt Nog een keer'. Hierin doen bekende gezichten uit eerdere seizoenen mee. Deze week is bekendgemaakt in deze video welke bakkersmakkers meedoen. Narcis, Jacques, Filiz, Hidde, Manuela, Gwenn en Cas zullen nog een keer de sterren van de hemel bakken. Ken jij ze nog?

Heel Holland Bakt Nog een keer

Het voorverwarmen van de ovens kan beginnen, want de oud-bakkers van ‘Heel Holland Bakt Nog een keer’ zijn bekendgemaakt. Dit seizoen verwelkomen presentator André van Duin en juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden zeven bakkers uit eerdere seizoenen. Voor de tweede keer, daar zijn ze weer: Narcis, Jacques, Filiz, HiddeManuela, Gwenn en Cas. De taarten, koekjes en degen vliegen je de komende weken om de oren.

De eerste beelden

”Bakkers klaar, bakken maar.” Dat hebben de oud-bakkers een tijd niet gehoord, maar ze weten nog precies wat ze moeten doen. De opdrachten in Heel Holland Bakt Nog een keer’ zijn op de opdrachten uit eerdere seizoenen geïnspireerd. De HHB‘ers trappen af met een speciale appeltaart als signatuuropdracht, gevolgd door een technische opdracht waar geen keukenapparatuur aan te pas komt en een krokant spektakelstuk. Bekijk hier de trailer met de allereerste beelden van het nieuwe seizoen!

Heb je al zin gekregen om te kijken? Ga alvast klaar zitten en laat je inspireren. ‘Heel Holland Bakt Nog een keer’ begint op zondagavond 5 september om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

Heel Holland Bakt Nog een keer

Foto’s: MAX/Roland J. Reinders

Lees nu ook:

Heel Holland Bakt: 3 bakrecepten voor kinderen

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!