Sneak peak foodies pasen: Mechoui lamsbout met labneh
Dinsdag is het eindelijk zo ver: foodies april ligt in de winkel! Met meer dan 100 pagina's aan overheerlijke paasinspiratie maak jij van jouw brunch of familiediner een groot succes. We snappen dat je niet kunt wachten om al dat lekkers uit eigen keuken te maken, dus delen we vandaag alvast een van onze lievelingsrecepten uit het aprilnummer: Mechoui lamsbout met labneh.
Mechoui-lam is Marokkaans botermals lam, oorspronkelijk urenlang geroosterd aan het spit. In dit makkelijk maakbare recept doet niet het spit, maar de oven het werk. Al tijdens het garen, vult jouw huis zich met de heerlijke geuren. Daarna hoef je dit spektakelstuk alleen nog maar te serveren en de complimenten in ontvangst te nemen. Tag je ons op social media als je hem hebt gemaakt met #iamfoodies? We zien je creatie graag verschijnen!
> Naar het recept voor Mechoui lamsbout met labneh
Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.
