Advertentie
Drie nieuwe recepten om het seizoen te vieren: met een granaatappelcouscous, komkommersalade en prachtig frambozentaartje!
Komkommersalade met jalapeño’s en gegrilde halloumi
Serveer de komkommersalade meteen, terwijl de halloumi nog warm is. Drop it like it’s hot!
Granaatappelcouscous met aubergine en karnemelkdressing
Ben jij team karnemelk of niet? Hoe dan ook, deze granaatappelcouscous kun je niet weerstaan, let maar op.
Frambozen-wittechocoladetaartje
En dan als laatste zet je dit prachtige frambozentaartje op tafel. Wel alle vruchtjes in kaarsrechte lijnen hè? Net zoals de patissier.
Meer zomerkriebels? Ontvang gratis 10+ exclusieve Italiaanse recepten
Schrijf je nu in voor de Week van Italië en ontvang de foodies nieuwsbrief.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Redactie