Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
komkommersalade

Komkommersalade met jalapeño’s en gegrilde halloumi

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Een recept om het seizoen te vieren. Serveer de komkommersalade meteen, terwijl de halloumi nog warm is.

Bereiding

  1. Snijd de komkommer in reepjes en leg ze in een vergiet. Bestrooi met een snufje zout. Laat ca. 30 minuten uitlekken.

  2. Breng de azijn, 4 el water en de suiker kort in een pan aan de kook. Laat een beetje afkoelen. Voeg de peper en de knoflook toe. Laat verder afkoelen.

  3. Spoel de komkommer af en dep droog. Doe de komkommer in een kom. Schenk de dressing eroverheen. Verhit een beetje olie in een pan en bak er de halloumi aan beide zijden goudbruin in. Verdeel de halloumi over de komkommer en bestrooi met het sesamzaad.

Per portie: 255 kcal | 7 g koolhydraten | 14 g eiwit | 18 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)