Advertentie
Met Pasen gaan we op bezoek bij foodies’ favoriete bloggers en meest creatieve thuiskoks. Van paastraditie tot het ultieme paasrecept: bij Inge schuiven we aan voor een zelfgemaakte carrotcake met dragee eitjes, yum!
https://www.instagram.com/p/BgQhW1Gjddu/?taken-by=ingevandenhout
Aan tafel!
Ik zou graag willen zeggen dat ik traditioneel ben opgevoed rondom Pasen. Maar nee, ik heb ongetwijfeld weleens paaseieren gezocht, alleen eerlijk toegegeven heb ik daar geen herinnering meer van. Mijn moeder zorgde wel altijd voor een mooi versierde paastak. En verder betekende Pasen bij ons thuis: met z’n allen rond de tafel genieten van een paasbrunch.
Traditie
Zondagochtend hielden we een brunch bij mijn ouders of het werd gourmetten bij mijn opa en oma. De brunches veranderde op latere leeftijd in een paasontbijt, want als horecameisje waren dit altijd de dagen dat er gewerkt moest worden. Nu zoveel jaar later, heb ik mijn eigen kinderen. We zoeken nog steeds geen paaseieren, maar er staat wel een paastak in de hoek van de kamer te stralen en ik werk nog steeds in de horeca, nou ja nu dan wel in de keuken.
Homemade
Terwijl ik kook voor anderen tijdens Pasen zorg ik natuurlijk voor wat lekkers in huis. Mijn homemade carrotcake mag dan ook niet ontbreken en is favoriet bij de mini’s. Eigenlijk ook bij mij 😉
Je vindt mijn recept door hier te klikken. Happy Easter!
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Redactie