Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Koffietijd Foodies

Vers van de pers: Foodies bij Koffietijd, Christmas Gifts en meer!

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Lekkere Track

Foodies opgelet! We hebben weer een toffe tip voor je: de Lekkere Track. De Lekkere Track is een nummer, uitgekozen door NPO Radio 2-dj Gijs Staverman, met een bijpassend gerecht, bedacht door BinnensteBuiten chef Ramon Brugman. In de eerste aflevering gingen de mannen van Lekkere Track bijvoorbeeld aan de slag in het thema van Black Friday. Ze maakten samen krokante patat met verse mayonaise op het nummer Friday van Riton ft. Nightcrawlers. Daarmee keerden ze de rug naar Black Friday en introduceren ze Black Fry-day. Dé uitgelezen kans om niet te gaan winkelen, maar de keuken in te duiken met elkaar. Ramon: “Het nummer wat Gijs erbij heeft gekozen is aanstekelijk, en ik vind alle afleveringen ook heel gezellig.” Ben jij benieuwd wat de mannen nog meer hebben gemaakt? Ga dan naar de pagina van Lekkere Track en laat je inspireren!

Lekkere Track

Wil je deze culi-nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Christmas Gifts

Het zal je niet ontgaan zijn: bij Foodies kunnen we niet wachten tot de kerst begint. Om de voorpret nog verder te vergroten spelen we dit jaar zelf voor kerstman met onze Foodies Christmas Gifts. Zie het als een soort speciale adventskalender van Foodies vol met geweldige prijzen. Geen chocolaatjes achter elk vakje, hoe lekker we ze ook vinden. Wij gaan namelijk voor groots. Van een prachtige stoomoven tot keukenmessen, van een steengrill tot een koekenpan, maar ook van een borrelplank tot een jaar lang hazelnootpasta. Elke dag is het weer een grote verrassing. Om mee te dingen naar onze prachtige prijzen hoef je niet veel te doen. Surf tot 24 december elke dag naar foodiesmagazine.nl/win, en ontdek welke winactie er voor je klaar staat!

foodies christmas gifts 2021

Sinterklaas met Tony’s Chocolonely

Zoals we eerder al lieten weten kon de Sint dit jaar zijn letters niet bij Tony’s Chocolonely halen. De leverancier van het Zaanse bedrijf, het Belgische Barry Callebaut, kwam er vanwege een salmonellabesmetting niet aan toe om de letters te maken. Maar dat betekent niet dat je geen last-minute cadeau meer van het merk kan halen. Ze hebben nog steeds heerlijke repen, helemaal in Sint-thema. Je vindt de chocokado’s in de online webshop van Tony’s.

chocoladeletters tony chocolonely

Koffietijd

Afgelopen week schoof Yvonne aan bij Koffietijd om te praten over kerst. Natuurlijk deelde ze alle trends en voorspellingen, maar bovenal zette ze in op gezelligheid rond de feestdagen. “Focus niet alleen op het kerstdiner, maar besteed juist ook aandacht aan de borrel, het ontbijt of een uitgebreide lunch”, aldus Yvonne. Bepaal zelf of je voor een luxe bisque met kreeft gaat of toch de klassieke uiensoep kiest dit jaar. De recepten hiervoor vind je allemaal in Het Grote Kerstnummer van Foodies. Deze staat boordevol inspiratie, van luxe menu’s tot een zoete borrelplank en van sjieke soepen tot toffe toetjes. Heb jij het fragment van Koffietijd gemist? Beluister hem dan in deze podcast:

Koffietijd Foodies

Lees ook: Gezien bij Koffietijd: preirollade van Yvette van Boven voor kerst

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!