Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Big Green Egg accessoire

Wil jij een Big Green Egg accessoire uitkiezen, testen en houden?

In samenwerking met Big Green Egg
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Staat er een Big Green Egg in jouw tuin te shinen en zou je graag een keer een bijpassend accessoire willen uitproberen? Dit is je kans! Schrijf je in voor het Big Green Egg testpanel, ga met de door jou gekozen accessoire aan de slag en laat ons weten wat je ervan vindt. Als dank mag je jouw gekozen accessoire vervolgens houden. Meer weten? Lees snel verder!

Ben jij klaar voor de volgende culinaire stap met je Big Green Egg? Met deze handige accessoires til jij jouw (buiten)kookkunsten naar een hoger niveau. Welke Big Green Egg accessoire is jouw favoriet?

Big Green Egg accessoires

Onverwoestbaar

Dat wij bij foodies fan van gietijzeren pannen zijn, is geen geheim. De Cast Iron Skillet is daar een mooi voorbeeld van. Je kunt hem perfect op je EGG gebruiken voor tijdrovende gerechten als stoofpotten, suddervlees en gebraad. Maar ook om vlees razendsnel in te laten dichtschroeien of desserts in te bakken. Omdat de pan van onverwoestbaar gietijzer is, heb je er een leven lang plezier van!

Skillet Big Green Egg

Steengoed

Pizza, speltbrood, focaccia of een heerlijke appeltaart: met de Baking Stone begin je je eigen bakkerij aan huis. Leg de steen op het RVS-rooster van je Big Green Egg en je krijgt brood met een knapperig korstje en pizza’s met een krokante bodem.

bge baking stone

De allrounder

Deze multifunctionele braadpan is een uitkomst als je coq au vin, soep, chili of (voor de toetjesfreaks) een crumble of cobbler maakt. Deze geëmailleerde gietijzeren braadpan stooft, suddert, kookt, bakt en braadt. Wat ga jij bereiden in de Green Dutch Oven?

bge dutch oven

Ready to wok

Is de Aziatische keuken jouw favoriet? Dan is een wok essentieel om je lievelingsgerechten mee te maken. Of nog beter: handige accessoires waarmee jij jouw Big Green Egg kunt omtoveren tot wok-station. Met de Carbon Steel Grill Wok met convEGGtor Basket ben je van elke culinaire markt thuis.

wokken big green egg assecoire

De hoogte in

Kom je oppervlakte te kort? Ga dan de hoogte in en laat je culinaire creativiteit op de vrije loop. Met de 5-Piece EGGspander Kit creëer je een oneindig aantal opstellingen waardoor je het maximale uit jezelf én je EGG haalt. Je verdubbelt met deze accessoire je kookcapaciteit. . Oftewel: twee keer zoveel lekkere creaties.

big green egg accessoire

Testpanel

Zou jij graag een van bovenstaande accessoires willen testen? Dan is dit je kans! Word lid van ons testpanel, krijg de door jouw gekozen accessoire thuisgestuurd, ga er lekker mee aan de slag en laat ons weten wat je ervan vindt. Wil je meedoen? Vul dan het onderstaande formulier in en laat ons weten welke accessoire jij graag zou willen testen en wat je ermee wil gaan bereiden op de Big Green Egg. De leukste reacties selecteren we voor ons panel!

Wat verwachten wij?

Het enige wat wij van je vragen is om je ervaringen (inclusief foto’s) met ons te delen. Mocht je uitgekozen worden voor het testpanel dan zullen wij telefonisch contact met je opnemen om de voorwaarden voor de fotografie door te nemen. Daarna krijg jij de accessoire thuisgestuurd en kun je er lekker mee aan de slag. Wanneer je jouw Big Green Egg accessoire in gebruik hebt zullen we opnieuw telefonisch contact opnemen om samen door te nemen wat je bevindingen zijn.

Denk aan vragen als: Is de accessoire eenvoudig in gebruik? Werkt het zoals verwacht? En wat valt je op bij het gebruik? Wij zijn heel erg benieuwd. Om jouw verhaal te onderbouwen, willen wij de foto’s van je ontvangen. Zo kunnen wij jouw ervaring delen met alle andere foodies. 

Meld je aan!

Wil jij één van onze drie testpanelleden worden? Vul dan snel het onderstaande formulier in. Let er wel goed op dat je een accessoire kiest die geschikt is voor het formaat van jouw Big Green Egg. Na het invullen is het duimen en afwachten. Als je één van de gelukkigen bent, nemen wij voor 1 september 2022 contact met je op.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook: Zo maak je de ultieme Beer Can Chicken

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!