Met maar 5 ingrediënten

Tikt de thermostaat deze zomer de 26 graden aan in je keuken? Dan wil je niet staan zweten boven drie dampende pannen. Met deze maaltijden, gemaakt met slechts vijf ingrediënten, zit jij weer aan tafel in een oogwenk. Hoef je niks van de zon te missen en kun je toch lekker eten tegelijk.

Ontdek jouw lokale keuken

Nu we deze zomer toch wat meer bij huis blijven, is het een uitgelezen moment om je eigen streek te gaan ontdekken. Stap denkbeeldig bij Laura de Grave op haar brommer en race van aspergeteler naar champignonkweker en van moestuinierder naar aardbeienboer. Wat groeit er bij jou om de hoek?

Bramen en frambozen

Lekker uit het vuistje of in de yoghurt, maar nóg beter in een jasje van suiker en deeg. Maak van het lekkerste zomerfruit deze vakantie shortbread, filotaartjes, cruffins en champagnecocktail.

En verder: 32 pagina’s Italië

Omdat jullie massaal genoten van ons Italië-nummer, komen we deze maand met een speciaal katern bomvol Italiaanse goodness. Denk aan pizza met garnalencocktail-topping, gevulde foccacia, rigatoni alla norma, bloedsinaasappelcake met ricotta, tiramisu met twee soorten drank en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.