Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Yes! Bestel Foodies Easy Summer editie nu zonder verzendkosten

Yes! Bestel Foodies Easy Summer editie nu zonder verzendkosten

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Ga je liever niet de deur uit, maar wil je de overheerlijke Easy Summer editie van Foodies niet missen? Dat snappen we maar al te goed. Daarom kun jij de nieuwste editie vanaf nu zonder verzendkosten bestellen via onze webshop. Lees je liever digitaal? Ook dat is mogelijk! Het e-magazine krijg je nu met €1 korting binnen een half uur in je mailbox, waarna je onderuit kunt zakken om te genieten van de lekkerste inspiratie. Dit kun je allemaal verwachten:

Met maar 5 ingrediënten

Tikt de thermostaat deze zomer de 26 graden aan in je keuken? Dan wil je niet staan zweten boven drie dampende pannen. Met deze maaltijden, gemaakt met slechts vijf ingrediënten, zit jij weer aan tafel in een oogwenk. Hoef je niks van de zon te missen en kun je toch lekker eten tegelijk.

Ontdek jouw lokale keuken

Nu we deze zomer toch wat meer bij huis blijven, is het een uitgelezen moment om je eigen streek te gaan ontdekken. Stap denkbeeldig bij Laura de Grave op haar brommer en race van aspergeteler naar champignonkweker en van moestuinierder naar aardbeienboer. Wat groeit er bij jou om de hoek?

Bramen en frambozen

Lekker uit het vuistje of in de yoghurt, maar nóg beter in een jasje van suiker en deeg. Maak van het lekkerste zomerfruit deze vakantie shortbread, filotaartjes, cruffins en champagnecocktail.

En verder: 32 pagina’s Italië

Omdat jullie massaal genoten van ons Italië-nummer, komen we deze maand met een speciaal katern bomvol Italiaanse goodness. Denk aan pizza met garnalencocktail-topping, gevulde foccacia, rigatoni alla norma, bloedsinaasappelcake met ricotta, tiramisu met twee soorten drank en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!