Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Cadeautje! Je krijgt het nieuwste boek van Jamie Oliver bij 12x Foodies

Cadeautje! Je krijgt het nieuwste boek van Jamie Oliver bij 12x Foodies

Profielfoto van SanneSanne

Advertentie

Bij Foodies zijn we gek op kookboeken! Ons favoriete boek van het moment is 7x anders van Jamie Oliver. Ons enthousiasme delen we graag met jou en daarom kun je nu gebruik maken van een mooie actie: 12x Foodies + 7x anders (t.w.v. €29,99) voor €57,50.

Jamie Oliver is terug met meer dan 125 simpele en overheerlijke recepten. In 7x anders maakt Jamie voor elke dag van de week spannende variaties met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli en paprika tot kipfilet en gehakt. En met maximaal 8 ingrediënten per recept kookt iedereen elke dag van de week een heerlijke maaltijd. Want Jamie brengt als geen ander gebruiksgemak en heerlijk eten samen in een prachtig nieuw kookboek.

Je krijgt dit heerlijke boek nu cadeau bij 12x Foodies. Met deze smakelijke actie haal je voor het hele jaar de allerbeste kookinspiratie in huis. Maar let op: op = op, dus profiteer snel van deze unieke deal voor je te laat bent.

Ja, ik wil 12x Foodies én krijg Jamie Olivers nieuwste kookboek cadeau

Profielfoto van

Sanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!