Advertentie
Ontwaak op kerstmorgen met de geur van zelfgebakken brioche, zet de kalkoen in de oven, maak een wandeling om dennentakjes te verzamelen voor homemade siroop en warm lekker op met een kop koffie en een chocotulband. Van een sprankelend ontbijt tot fancy cocktails in de late uurtjes; met het decembernummer van foodies is het 24/7 kerst.
Nu 2017 steeds dichterbij komt, blikken we terug op een geweldig jaar! Of je nu voor het eerst op de site bent, of je al sinds het eerste nummer geabonneerd bent: dank! Wat ons bindt, is een eindeloos enthousiasme voor lekker eten en dat willen wij graag delen. We waarderen jullie trouw dan ook enorm.
Een mooie kerst
In 2017 zal foodies weer overal aanwezig zijn: in het schap, bij jou op de deurmat, online, op events. Hopelijk tot volgend jaar dus. We wensen jou namens de hele redactie van foodies een mooie kerst. Proost!
PS: Deel je kerstmenu via #iamfoodies op Twitter, Facebook en Instagram. We zijn benieuwd naar jullie kerstcreaties!
✩
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
Redactie