Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Ramen-Foodies-1

Favoriete Aziatische gerechten van foodies friends Maura en Claartje

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

We vroegen foodies friends Maura en Claartje voor foodies hun absolute favoriete Aziatische gerechten te maken. Laat je verrassen door de spicy vegetarische keuze van Maura van Yellow Lemon Tree en het verwarmende lievelingsrecept van Claartje van Foodness.  

Foodies friend Maura

Maura schrijft op haar blog Yellow Lemon Tree over eten en alles wat ermee te maken heeft. Niet alleen recepten, maar ook het persoonlijke verhaal en de herinnering achter elk recept.

Maura: “Door het zelf te maken krijgt een gerecht vanzelf een verhaal.”

Maura Yellow lemon tree

Vegetarische tikka masala

Het favoriete Aziatische gerecht van foodies friend Maura van @yellowlemontreeblog is deze vegetarische Indiase tofu tikka masala met tofu in plaats van kip.
Tofu tikka masala

Foodies friend Claartje

Claartje is als fulltime foodblogger en oprichter van Foodness altijd bezig met eten. Niet alleen in figuurlijke zin, maar ook letterlijk. Ze kan geen dag zonder chocolade en pindakaas. En ’s nachts droomt ze van gepocheerde eitjes. Helemaal vegetarisch eten vindt ze nog een stap te ver, want: bacon.
Claartje Schröder foodness

Simpele ramen met miso

Het favoriete Aziatische gerecht van foodies friend Claartje Schröder van @foodnessnl is deze simpele miso ramen met eendenborst die je in slechts een half uurtje klaarmaakt!
simpele miso ramen

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!