Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
App Big Green Egg

Master je Big Green Egg met de unieke app

In samenwerking met Big Green Egg
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Wil je ook alles uit je barbecue én jezelf halen deze zomer? Download dan snel de onmisbare app van Big Green Egg, zeker als je fan bent. De app staat niet alleen vol met recepten, je stelt ook gemakkelijk zelf menu's samen en leert de beste technieken. Kortom; steek de kolen maar alvast aan!

App van Big Green Egg

Speciaal voor de echte EGG’ers en alle fans van een kamado is er nu een heuse app van Big Green Egg! Met deze app overtref je jezelf gegarandeerd achter de barbecue deze zomer. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je eigen menu samenstellen, heb je diverse recepten binnen handbereik, kun je deze delen met de community én staat de app ook nog eens vol met tips van Executive Chef Michèl Lambermon.

Op zoek naar inspiratie of uitdaging?

Deze app van Big Green Egg moest méér worden dan alleen een receptenapp. Er zijn namelijk al genoeg kookboeken, apps en websites die vol staan met heerlijke recepten. De makers van de app daagden de Executive Chef van Big Green Egg Michèl Lambermon uit om minder in recepten te denken. Zo is het veel interessanter om te ontdekken hoe een chef zijn ingrediënten selecteert om de mooiste smaken te creëren. Neem bijvoorbeeld zalm. Deze kun je roken, direct grillen en indirect grillen. Elke techniek heeft een ander effect op de smaak en beleving, dat is precies waarmee de meeste mensen willen experimenteren.

 

Elkaar inspireren

Het resultaat van je kooksessies? Dat deel jij natuurlijk met je vrienden in de Community van de app. Je eigen creatie delen is heel simpel: upload een foto van je gerecht, geef deze een naam en een classificatie van een tot en met vijf sterren, zodat je mede-EGGers kunnen zien of het gerecht in de smaak is gevallen. Een beschrijving toevoegen kan ook, maar is geen must. Door je creaties met de community te delen kun je op afstand samen van dezelfde gerechten genieten. Zo kunnen EGG-lovers elkaar inspireren om het meeste uit hun Big Green Egg te halen!

Een app waarvan je gaat watertanden

Je downloadt de app gemakkelijk via deze link. Momenteel is de app beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. We garanderen; nog voor je alle functionaliteiten van de app hebt gezien loopt het water je waarschijnlijk al in de mond. Met deze app haal je het maximale uit je kamado en word je uitgedaagd om al je creativiteit te gebruiken.

Lees meer over de app

Big green egg app

The Big Green Egg Academy

Naast alle tips, recepten en de mogelijkheid om je eigen menu samen te stellen heeft de app nog iets unieks. Je volgt nu gemakkelijk diverse masterclasses om je skills een upgrade te geven met The Big Green Egg Academy. Hier leer je alles over grillen, roken, bakken en de beste smaakmakers op de barbecue.

Kortom, ben je op zoek naar de ideale app om alles uit je kamado te halen? Download de app van Big Green Egg dan snel en ontdek wat je allemaal kunt aan de hand van de beste recepten, tips en masterclasses!

Lees meer over de app

App van Big Green Egg

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Lees ook: Dit zijn de lekkerste recepten van de Big Green Egg

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!