Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Het Grote Vakantienummer van Foodies

Nu verkrijgbaar: Het Grote Vakantienummer van Foodies

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

De lekkerste zomerse recepten, de mooiste verhalen, interviews met BN'ers én de beste tips & tricks voor de vakantie in één magazine verzameld. Ren snel naar de winkel of bestel 'm gemakkelijk online voordat 'ie uitverkocht is!

Bestel Het Grote Vakantienummer van Foodies

Het Grote Vakantienummer van Foodies

Maar liefst 60 recepten voor de allerlekkerste zomer! In Het Grote Vakantienummer van Foodies vind je recepten voor op de camping en thuis. Van koken met de skottelbraai tot Griekse zomermaaltijden en van cocktails tot frisse salades! Even vakantie van het koken? Er is ook genoeg te lezen! BN’ers vertellen over hun ideale vakantiemaaltijd, je leest een preview van een spannende culi-thriller en met onze kruiswoordpuzzel maak je kans op een onvergetelijke reis voor twee naar Bonaire!

Heel veel ijs

Geen zomer zonder ijs! Van frisse citroensorbets tot makkelijke aardbeienijsjes en ook roomijs met zwarte peper: in dit nummer vindt elke ijsliefhebber verkoeling.

Lekker buiten eten

Hup, zet de drankjes maar koud, dek de tuintafel en steek die bbq maar aan: we gaan buiten eten! Met de redactie genoten we van allerlei lekkers in de tuin, we delen heerlijke picknickrecepten en maken ook nog eens de leukste zomerse hapjes om te delen.

En verder in Het Grote Vakantienummer van Foodies…

Delen we dé hotspots voor een vakantie in eigen land én reizen we door Europa voor de leukste culinaire steden, leer je ook nog de perfecte pavlova te maken en veel, veel meer…

Het Grote Vakantienummer van Foodies

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Het Grote Vakantienummer van Foodies!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten, verhalen & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!