Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor #Iamfoodies: dit kookten jullie in januari uit het magazine

#Iamfoodies: dit kookten jullie in januari uit het magazine

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Misschien nog wel leuker dan het maken van foodies vinden we het om jullie creaties te zien op social media. Als jij iets uit ons magazine kookt, doen we met de hele redactie dan ook spontaan een vreugdedansje. Benieuwd wat je medefoodies zoal maakten? We delen een paar van onze favorieten (en misschien staat jouw foto er wel tussen!)

1. Kip kung pao

@Style_in_the_kitchen maakte deze heerlijke kip kung pao met lekker veel kruiden. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

2. Gezouten karamelmousse

Of we ooit genoeg krijgen van salted caramel? Zeker niet! @Mayavandersanden dacht er gelukkig net zo over en maakte dit heerlijke toetje.


3. Pittige linzensalade

Met het maken van een lekkere salade hoef je echt niet te wachten tot de zomer. Deze smaakvolle wintersalade ui het jauarinummer was bij jullie dan ook favoriet. @elisatmc plaatste dit heerlijke plaatje op Instagram en liet ons meegenieten.

4. Red velvet cake

Wauw, we werden overspoeld met enthousiaste reacties toen we de foto van deze red velvet cake plaatsten. @homemadeheidy bakte hem en maakte er deze mooie foto van. Wil je deze taart zelf ook maken? Het recept voor red velvet cake vind je hier.

5. Uienstoof

In de koude maanden hebben we zin in stoofgerechten. @metvijfaantafel maakte de snelle uienstoof uit het februarinummer en wij hadden maar wat graag willen aanschuiven…

Heb jij ook iets gekookt uit foodies? Vergeet dan niet om je foto’s te taggen met #Iamfoodies. Misschien zie jij jouw creatie wel terug op onze Instagram of website.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Stoofpotje van uien met toast en gegratineerde geitenkaas ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dit stoofpotje is heerlijke gezonde winterse comfortfood.?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Het is een vegetarisch gerechtje met winterse groenten in de hoofdrol dat je op ongeveer 45 minuten op tafel hebt staan! Ik had toast gemaakt van redelijk dikke sneden zuurdesembrood, gewoon super was dat! ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Je kan dit lekker vegetarisch schoteltje eten als lunch, of je kan er ook een hoofdgerecht van maken. Geef er in dat geval nog een frisse groene salade bij.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Het superleuke recept komt uit het @foodiesmagazine van februari 2020.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Check de link in bio voor meer details!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #metvijfaantafel #njamnjam #belgianfoodblogger #makkelijkrecept #receptinspiratie #lekkerrecept #recipesharing #eatrealfood #homemade #fresh #belgianblogger #eten #lekkereten #colourfulfood #kleurrijketen #discoverunder3k #3kids #huisgemaakt #kidsproof #gezond #gezondeten #gezondleven #uien #seizoensgroente #seizoensgroenten #iamfoodies #geitenkaas #vegetarisch #veggie #groenten

Een bericht gedeeld door Kathleen – Met vijf aan tafel (@metvijfaantafel) op

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!