Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Het Grote Kerstnummer

Laatste kans: pre-order Het Grote Kerstnummer van Foodies

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Misschien wel het allerleukste aan kerst is de voorpret. Het ophangen van de lampjes, de zoektocht naar de mooiste tafeldecoratie en natuurlijk het uitzoeken van een kerstmenu. Dat doe je ook dit jaar met Het Grote Kerstnummer van Foodies. Bestel het dubbeldikke magazine nu met gratis verzending én ontvang 'm als eerste in huis!

Ja, ik wil Het Grote Kerstnummer van Foodies ontvangen!

Het Grote Kerstnummer van Foodies

In je pyjama loop je 25 december ’s ochtends de trap af. Je zet je kerstplaylist op, verwarmt de oven voor en rolt de croissantjes voor het ontbijt. Deze twee dagen staan in het teken van eten. Het ontbijt, de brunch, de borrel én natuurlijk het diner. In Het Grote Kerstnummer van Foodies vind je dit jaar volop inspiratie!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Laatste kans

Je kunt Het Grote Kerstnummer van Foodies nog tot en met 30 oktober 2022 bestellen zonder verzendkosten én met een gratis online kookgids. Bestel dus op tijd, je hebt nog maar een paar dagen. Zo weet je zeker dat je straks voldoende inspiratie voor kerst in huis hebt. Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we een kleine sneak peek voor je.

https://issuu.com/flpublishinggroup/docs/pdf_sam_c0a396634f637a

Yvette, Vanja & Emma

Hoe viert de culitop kerst dit jaar? We zetten Yvette van Boven, Vanja van der Leeden en Emma de Thouars in één keuken en samen koken ze hun favoriete kerstrecepten. Na het koken kletsen we nog even na aan tafel en leren we deze ultieme culi’s een stuk beter kennen.

Luxe menu’s

Om indruk te maken hoef je geen acht gangen te koken. Wij stelden voor jullie drie luxe menu’s samen, waarvan sommige gerechten goed vooraf te maken zijn. Met toppers als geglaceerde eendenborst, lasagne met lamsragù of millefeuille met hazelnootcrème. Lekker!

Ultieme kerstgerechten

Het ultieme kerstvoorgerecht is toch wel soep. Willem leert Bas bisque (kreeftensoep) maken. Ook vieren we weer kerst met de redactie en steken we onze favoriete gerechten van het afgelopen jaar in een kerstig jasje. Bao buns met tofu, gegrilde bavette en tarte tatin met pompoen.

Pre-order Het Grote Kerstnummer

En verder in Het Grote Kerstnummer van Foodies…

Leren we je vis in zoutkorst en de perfecte gebraden kip te maken, maken we een zoete borrelplank voor bij het ontbijt of de brunch, delen we de favoriete kerstgerechten van de redactie, koken we met restjes van het kaasplankje, delen we superveel kerstcadeautjes uit en veel, veel meer!

Bestel Het Grote Kerstnummer nu met gratis verzending! Daarnaast ontvang je ook nog eens gratis De Ultieme Online Kookgids boordevol handige technieken en tips voor kerst. De pre-order loopt tot en met 30 oktober, wees er dus op tijd bij.

Heb je een abonnement op Foodies Magazine? Dan ontvang je Het Grote Kerstnummer van Foodies vanzelf op de mat.

Je ontvangt Het Grote Kerstnummer rond 8 november 2022 als eerste in huis.

Bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies

Cover Het Grote Kerstnummer

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!