Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Rukmini Iyer

Kook online mee met Rukmini Iyer op dinsdag 1 december

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Zet het in je agenda: dinsdag 1 december koken via Zoom met Rukmini Iyer. Samen maken jullie een heerlijke bakplaat die je daarna op tafel kunt zetten voor je gezin.

Ze is de koningin van de bakplaten en het levende bewijs dat koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Rukmini Iyer heeft inmiddels 3 boeken uitgebracht met in de hoofdrol bakplaten. Na de snelle bakplaat en de groene bakplaat verscheen onlangs de wereldse bakplaat. Uit dat boek wil Rukmini samen met jou koken op dinsdag 1 december om 17.30 uur.

Kook je mee?

Op dinsdag 1 december kookt Rukmini live vanuit haar eigen keuken in Londen en jij kan meekoken vanuit jóuw keuken. Via de onderstaande knop kun je je inschrijven. Een paar dagen van tevoren ontvang je het boodschappenlijstje én de link naar de online meeting in je mail.

Ben je abonnee van Foodies? Dan maak je bovendien kans op een geheel verzorgd pakket voor het event (inclusief alle boodschappen, een bakplaat en het boek De wereldse bakplaat). Grijp je net naast deze prijs? Dan krijg je na afloop van het event een kortingscode in je mailbox om het boek alsnog te kopen bij je lokale boekhandel. Zo kun je ook na 1 december koken met Rukmini!

Ben je geen abonnee op Foodies? Dan ontvang je na afloop van het event een kortingscode in je mailbox om een kortlopend abonnement af te sluiten op Foodies en daarbij Rukmini’s boek De wereldse bakplaat gratis te ontvangen. Kookinspiratie volop dus!

Nog even op een rijtje

Wat? Online koken met Rukmini Iyer
Wanneer? Dinsdag 1 december van 17.30u tot ca. 18.15u
Wat kost het? 5 euro
Let op: tijdens dit event zal Engels gesproken worden.

De inschrijving is gesloten.

Dit gaan we maken:

Spruitjes & prei met feta en tijm

Check het boodschappenlijstje en klik op de foto.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!