Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Laatste kans! Profiteer jij van Foodies’ exclusieve zomeractie?

Laatste kans! Profiteer jij van Foodies’ exclusieve zomeractie?

Profielfoto van SanneSanne

Advertentie

Culi's opgelet! Dit is je allerlaatste kans om Foodies met een flinke korting op je deurmat te laten ploffen. Op 1 augustus is onze zomeractie afgelopen. Profiteer nu nog snel van 12x Foodies voor slechts 35 euro in plaats van 81,48 euro voor je te laat bent!

Ontsnap aan de drukte van alledag en zoek een fijn plekje op in de tuin of op je balkon terwijl jij jouw Foodies openslaat. Laat je inspireren door de mooiste verhalen over eten en de allerlekkerste gerechten. Foodies verzamelt alles wat jij moet weten over koken en eten. Je zit nooit meer zonder kookinspiratie en geniet met iedere uitgave van een fijn momentje voor jezelf, weg van de beeldschermen waar je al dagelijks achter zit.

Kies jouw korting

Bij Foodies willen we zo veel mogelijk kookliefhebbers laten genieten van de lekkerste inspiratie. Daarom hebben we een geweldige zomeractie voor jou:

Kies uit 12x genieten voor 35 euro of 24x genieten voor 70 euro.

Zo heb je niet als eerste de nieuwste foodies in huis, je bespaart tot wel €3,87 per nummer op de winkelprijs bij een tweejarig abonnement. Hoe langer je voor ons kiest, hoe langer je profiteert van deze korting! Van hoeveel voordeel profiteer jij?

Profielfoto van

Sanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!