Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Foodies Het Grote Baknummer

Nu verkrijgbaar: Foodies Het Grote Baknummer

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Hou jij van bakken? Dan mag je Foodies Het Grote Baknummer niet missen! Of het nu gaat om de prachtigste zoete baksels, de mooiste broden of de lekkerste traybakes; deze maand gaan we volop bakken. Ons nieuwe nummer ligt nu in de winkels. Bak je met ons mee?

Bestel hier Het Grote Baknummer van Foodies

Foodies Het Grote Baknummer

Je keuken vult zich met de lekkerste geuren en je oven draait overuren; het is namelijk bakmaand in maart bij Foodies! We maakten Foodies Het Grote Baknummer met zoete én hartige bakrecepten om je vingers bij af te likken. Van traybakes tot borrelhapjes en van zuurdesembrood tot fudge. Bak met ons mee en maak zet de lekkerste gerechten op tafel, van taart tot brood.

Zuurdesem

Wij hebben er allemaal één staan thuis op het aanrecht: een potje met een borrelende massa zuurdesemstarter. Iedere week bakken we zelf de lekkerste broden. In dit nummer duikt Martina in de wereld van zuurdesembrood en vertelt ze je hoe je zelf thuis aan de slag gaat.

Banketbakkersroom

Banketbakkersroom is van iedere zoetekauw de ultieme droom! Maak deze heerlijk room zelf om er vervolgens roombroodjes, appeltaart, koffiesoesjes of chocoladebavarois mee te maken.

En verder in Foodies Het Grote Baknummer…

Zetten we kokos op een voetstuk, gaan onze Foodies Friends aan de slag met pitten en noten, leert Martina naast zuurdesembrood ook gistbrood en brioche bakken en veel, veel meer.

Cover Foodies Het Grote Baknummer

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!