Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
The Juicer

Ontdek dé nieuwe manier van persen: the Juicer

Partnerbijdrage van IT&M

Advertentie

Drink je graag verse sapjes? Onlangs ontdekten we iets waarmee je het beste uit je sap haalt! Met the Juicer pers je twee soorten sap, ook pers je sap uit iedere citrusvrucht en zelfs granaatappels. Uit granaatappels? Jazeker.  

Twee soorten sap uit een citrusvrucht?

Iedereen houdt wel van een glas vers geperst sinaasappelsap. Met the Juicer pers je twee soorten sap, door het unieke ontwerp van de perskegel. Met één knop draait de perskegel over de vlakke zijde van de kegel rond de citrusvrucht. Dat zorgt voor puur, fris en helder sap. Met de andere knop draait de perskegel de tegenovergestelde kant op voor een romig sap, vol met gezonde vezels. Op deze manier van persen haal je tot 70% meer vezels en 30% meer sap uit de vrucht. Dat is toch perfect voor een verse smoothie?

Haal het beste uit de vrucht met the Juicer

De speciaal gevormde perskegel zorgt ervoor dat er alleen geperst wordt daar waar de smaak en het sap zit. De kegel is speciaal ontworpen om de bittere kern van het sap te scheiden voor een zoetere smaak. Het persen gaat op deze manier een stuk verfijnder en zachter. Dat proef je terug in het sap!

Design uit Nederland

Het citruspersicoon komt van eigen bodem, ontwikkeld door Nederlandse top designers en engineers. the Juicer biedt een ongeëvenaarde kwaliteit en unieke functionaliteit. Andere citruspersen zijn vaak lastig schoon te maken. Bij the Juicer zijn alle afwasbare onderdelen in een handomdraai af te nemen. Dankzij de robuuste en elegante vormgeving is the Juicer winnaar geworden van de wereldberoemde iF Design Award 2021.

Het Nederlandse merk Espressions, waar the Juicer onder valt, streeft ernaar om producten te ontwikkelen die altijd de verwachtingen overtreffen. Dit door een sublieme gebruikerservaring te bieden, gecombineerd met tijdloos design en duurzaamheid. Meer informatie is te vinden bij de leverancier IT&M.

The Juicer

Recept: smoothie met vers sinaasappelsap

Probeer eens een smoothie met vers sinaasappelsap uit the Juicer. Pers 200 ml sinaasappelsap, voeg hier 125 gram verse vruchten aan toe en mix kort met een staafmixer of in de blender. Dat is alles. Genieten!

Meer smoothies?

Pittige mangosmoothie

Pittige mangosmoothie the juicer

 

Ananas-vanillesmoothie

Ananas-vanillesmoothie

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!