Advertentie
Stap denkbeeldig in ons Volkswagenbusje en reis mee door Amerika. Lang de westkust voor zalmburgers en Tex-Mex, via het noorden om te dineren in een Amerikaanse diner met chicken & waffles en naar het zuiden voor carrot dog en ander vega streetfood.
Zin in zoet? Ook dan kun je uren plezier hebben in de keuken met Foodies’ culi roadtripnummer. Verwacht onweerstaanbare weekendbaksels en taarten om je vingers bij af te likken. Houd vanavond dan ook zeker een gaatje vrij voor deze overheerlijke Oreotaart met rummousse. Wij beloven je dat je daar geen spijt van krijgt!
> Naar het recept voor Oreotaart met rummouse
Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementsactie.
Onze tips
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Vers van de pers: Foodies’ kerstcover, Jamie Oliver-week en meer!
Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine!
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.