Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Oreotaart met rummousse

Sneak peak foodies augustus: Oreotaart met rummousse

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Morgen is het eindelijk zo ver: foodies augustus ligt in de winkel! Met meer dan 100 pagina's aan overheerlijke inspiratie nemen we je deze maand mee op een culinaire roadtrip door Amerika. We snappen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dus delen we vandaag alvast een van onze lievelingsrecepten uit het augustusnummer: Oreotaart met rummousse.

Stap denkbeeldig in ons Volkswagenbusje en reis mee door Amerika. Lang de westkust voor zalmburgers en Tex-Mex, via het noorden om te dineren in een Amerikaanse diner met chicken & waffles en naar het zuiden voor carrot dog en ander vega streetfood.

Zin in zoet? Ook dan kun je uren plezier hebben in de keuken met Foodies’ culi roadtripnummer. Verwacht onweerstaanbare weekendbaksels en taarten om je vingers bij af te likken. Houd vanavond dan ook zeker een gaatje vrij voor deze overheerlijke Oreotaart met rummousse. Wij beloven je dat je daar geen spijt van krijgt!

> Naar het recept voor Oreotaart met rummouse

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementsactie.

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!