Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Chocolade-kersentaart

Sneak peak Foodies kerst: chocolade-kersentaart

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Morgen is het eindelijk zo ver, het moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken: Foodies' grote Kerstnummer ligt in de winkel! Al maanden zijn we bij Foodies druk om jou de lekkerste kerst te bezorgen. We proefkoken ons een slag in de rondte, bakken een traditionele Engelse kerstcake, vragen onze favoriete culi-auteurs Yvette van Boven, London Loy en Emma de Thouars naar hun ideale kerstdis en buigen ons over feestelijke tafelaankleding. We snappen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dus delen we vandaag alvast een van onze lievelingsrecepten uit deze heerlijk editie: chocolade-kersentaart.

Er zijn twee dagen per jaar waarop je écht uitpakt in de keuken en dat is met kerst. Geen tijdsdruk, geen agenda, gewoon genieten. Met het gezin aan tafel voor een feestelijke diner, samen een traditionele Engelse kerstcake bakken of knutselen om de kersttafel mooi te versieren. Met Het grote kerstnummer van Foodies kom je in de juiste sferen.

Maar dat is nog lang niet alles: we geven je een heleboel menu-inspiratie met onze voor- hoofd- en nagerechten, dekken de tafel voor een buffet, redacteur Martina vertelt over haar memorabele Tsjechische kerstdiners, Bart van Olphen verleidt je om dit jaar vis te maken in plaats van kalkoen en veel, veel meer.

Krijg jij ook al trek? Maak dan nu alvast de overheerlijke chocolade-kersentaart en ren morgen naar de winkel om jouw Foodies te bemachtigen! Dit heerlijke feestnummer is onder andere verkrijgbaar bij Bruna.

> Naar het recept voor chocolade-kersentaart

Bestel Het grote Kerstnummer van Foodies nú en ontvang GRATIS verzending. Wanneer je nu Het grote Kerstnummer van Foodies bestelt, wordt deze rond 12 november bij je thuisbezorgd. Mis deze heerlijke aanbieding niet!

 

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!