Advertentie
Morgen is het eindelijk zo ver: dan ligt de nieuwe foodies maart met meer dan 100 pagina's aan Aziatische inspiratie in de winkel. We snappen dat je niet kunt wachten om al dat lekkers uit eigen keuken te maken, dus delen we vandaag alvast een heel lekker recept met je: Koreaanse friet met cheddar en gochuangmayonaise.
Deze Koreaanse chili cheese fries zijn heerlijk bij het buikspek van pagina 13, maar waarbij eigenlijk niet? Ze zijn hét perfecte bijgerecht om je vlees, vis of vleesvervanger te vergezellen. Tag je ons op social media als je hem hebt gemaakt met #iamfoodies? We zien je creatie graag verschijnen!
> Naar het recept voor Koreaanse friet
Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je door de kou naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
Roxanne