Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
kerstontbijt

Topchef in eigen keuken – KENWOOD

In samenwerking met Kenwood.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Met de nieuwe KENWOOD Chef Titanium haal je de ultieme keukenmachine in huis. Of je hem nu gebruikt voor het maken van patisserie, als blender, voor je verse pastadeeg of als foodprocessor, deze chef zal je in al zijn functies verrassen.

Zoete briochevlecht

Lekker experimenteren in eigen keuken doe je met de nieuwe KENWOOD Chef Titanium. Maak van deze chef met al zijn functies je persoonlijke keukenhulp, hij zal je in geen van zijn functies teleurstellen. Met zijn 1500W-motor heb je maximale controle over het mixproces, zodat zelfs de meest delicate ingrediënten tot in de perfectie worden bereid. Met de standaard meegeleverde vijfdelige, volledig metalen patisserieset ga je aan de slag met de lekkerste bakrecepten.

Maar de Chef Titanium gebruik je ook als keukenmixer en blender. Alle bereidingen worden verlicht dankzij LED-verlichting in de mengkom. De machine is daarnaast uit te breiden met talloze accessoires zoals pastarollers, een foodprocessor en een sapcentrifuge. Ga op avontuur met de Chef Titanium en laat je uitdagen in eigen keuken! We laten stap voor stap zien hoe je een zoete briochevlecht met cranberry’s, sinaasappel en walnoten maakt.

Voor dit recept gebruikten we de KENWOOD Chef Titanium type KVC7320. Je vindt deze keukenmachine in kookwinkels en warenhuizen. Kijk voor meer informatie bij KENWOOD

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!