Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Vers van de pers: dit is het beste bezorgrestaurant van het land en meer!

Vers van de pers: dit is het beste bezorgrestaurant van het land en meer!

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Week Zonder Vlees & Zuivel

Volgende week is het de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. Door slechts 1 week vega te eten bespaar je maar liefst 150 liter water, 121 km autorijden en gemiddeld 770 g vlees. Met die ene week maak jij dus al een enorme impact! Of je nu gaat voor alleen deze 7 dagen vega(n) of hierna ook avondje(s) plantaardig eet; in deze onze Foodies Vega special vind je volop inspiratie en de lekkerste recepten.

Pre-order hier de Vega Special van Foodies

Daarnaast krijg je extra inspiratie in de vorm van nieuwsbrieven en een magazine toegestuurd wanneer jij je deze week nog aanmeldt om mee te doen met de Week Zonder Vlees. En misschien wel het allerleukste; 6 t/m 13 maart geven wij elke dag een mooie prijs weg. Neem deze week dus elke dag een kijkje op onze website. 

Foodies Vega special

Eigentijds jasje

Heb jij de nieuwe verpakking van Rutte Gin al gespot? De prijswinnende Rutte Celery Gin is in een nieuw jasje gestoken. Het recept waar ze al 150 jaar lang om bekend staan, is hetzelfde gebleven. Ze stoken ‘m naar receptuur zoals generatie op generatie doorgegeven en naar traditionele methode uit de negentiende eeuw. Opvallend is de toevoeging van verse sinaasappelschillen en bladselderij. Beiden worden door andere distilleerders niet aan de gin toegevoegd maar geven een mooie en verrassende smaak. Perfect om gin tonics mee te maken!

Wil je iedere week culi-nieuwtjes en recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

rutte gin

Beste bezorgrestaurant

Dat er het afgelopen jaar meer eten werd thuis bezorgd dan ooit, is geen geheim. Maar bij welke restaurants kun je nu eigenlijk het beste bestellen? Thuisbezorgd.nl zocht het voor ons uit. Op basis van publieksstemmen werden afgelopen week verschillende winnaars uitgeroepen. Zo werd SushiPoint de beste Internationale Keten en kwam Domino’s pizza als beste Nationale Keten uit de strijd. Maar de grote winnaar is Abi Patat uit Amsterdam. Deze zaak werd verkozen tot hét beste bezorgrestaurant van Nederland. En wanneer klanten uit het hele land het erover eens zijn dat één restaurant echt alles heeft, dan zegt dat wel wat. Heb jij hier al wel eens jouw patatjes besteld? Wij gaan het zeker eens proberen!

abi patat bezorgrestaurant

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!