Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Cover voor Gin-tonic met hibiscus

Gin-tonic met hibiscus

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de hibiscusbloemen in een grote, schone weckpot en schenk er de gin overheen. Sluit de pot af en laat minimaal 24 uur staan, maar het
    liefst een aantal dagen.

  2. Neem 8 hibiscusbloemen uit de weckpot en verdeel ze over 8 longdrinkglazen. Vul de glazen met ijsklontjes. Schenk in ieder glas 50 ml van de
    hibiscusgin.

  3. Serveer de glazen met een flesje gekoelde tonic ernaast, zodat iedereen zelf kan inschenken.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)