Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Egmont Honey

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Egmont Honey

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een pot Egmont Honey ter waarde van € 84,99 weg.

Kerst is hét moment om te koken met speciale ingrediënten. Wat denk je bijvoorbeeld van Manuka honing, het vloeibare goud uit Nieuw-Zeeland? Egmont Honey is een van de zuiverste soorten Manuka honing ter wereld. Hiermee maak je deze Kerst gegarandeerd indruk op je gasten! Wil jij dat? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt op deze prachtige prijs!

Egmont Honey

Egmont Honey is een bloeiend familiebedrijf met de Manuka honing als hoofdproduct. Deze honing wordt gemaakt door de bijen die zich voeden met de nectar van de inheemse Manuka struiken uit Nieuw-Zeeland. Deze struiken werden in het verleden door de Maori al werden gebruikt als natuurlijk geneesmiddel. De honing van Egmont Honey is daarom meer dan alleen een bijzondere smaakmaker, het is een ware superfood wat uniek is om haar heilzame werking. Alle honing van Egmont Honey is duurzaam geproduceerd en wordt onafhankelijk getest en gecertificeerd om het gehalte aan methylglyocal (MGO) en andere unieke eigenschappen vast te stellen. Het niveau van MGO bepaalt de kwaliteit en potentie van de Manuka honing: hoe hoger het MGO-gehalte, hoe krachtiger de unieke bio-activiteit. Hierdoor worden zuiverheid en kwaliteit met elke pot gegarandeerd en dat proef je! Ben jij benieuwd? Egmont Honey is te koop bij Holland & Barrett.

Egmont Honey

Zo maak je kans

Om kans te maken op een pot Egmont Honey, Manuka Honey MGO 100+ (500gr) t.w.v. € 84,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Lees ook: 7x bakken met honing

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!