Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Kafé Kontrast

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Kafé Kontrast diner + winepairing

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking, een 3-gangen keuzediner + winepairing voor twee personen t.w.v. € 90,- bij Kafé Kontrast in Amsterdam weg.

Kafé Kontrast

In Kafé Kontrast in Amsterdam komen twee contrasterende culturen en karakters samen en omarmen ze het Zweedse concept lagom, wat ‘precies goed’ betekent. De ondernemers achter deze nieuwe culinaire parel in de Amsterdamse Pijp zijn de Zweedse chef Ellinor Strinnholm en Bunmi Okolosi, de man achter concepten als The Student Hotel, Dinner by Heston en Lima London. Kafé Kontrast serveert op donderdag- en vrijdagavond een verrassende diner- en aperitiefkaart en in het weekend een uitgebreide brunch en lunch.

Zweden en Indonesië

De gerechten zijn duidelijk beïnvloed door het werk van chef Ellinor bij Michelinrestaurants als Vollmers in Zweden, maar ook door haar tijd in Indonesië. Twee jaar lang reisde ze door het land en werd opgenomen in een Indonesische familie. Maar in Kafé Kontrast komt ook Frankrijk terug, het café doet denken aan een Parijse bistro; een ode aan Ellinor’s tijd in Parijs.

menu Kafé Kontrast

Diner + winepairing Kafé Kontrast

Maak nu kans op een heerlijk 3-gangen keuzediner (t.w.v. € 90,-) voor twee personen én een bijbehorende winepairing. Klinkt goed, of niet? Wat dacht je bijvoorbeeld van 48-uur gepekelde zalm met kaffirlimoen, pandan- en safraanbroodjes, Zweedse herfstchampignons met Indonesische tongsengcurry of wentelteefjes met gepocheerde peer?

wentelteefjes Kafé Kontrast

Zo maak je kans

Om kans te maken op het 3-gangen keuzediner + winepairing voor twee personen t.w.v. € 90,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!