Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
kerstkadootje olijf dip schaal

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 5x een Style de Vie olijfolieschaaltje

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij vijf keer een olijfolieschaaltje van Style de Vie ter waarde van € 18,50 weg.

Een prachtig gedekte kersttafel waarbij je eindelijke weer samen met vrienden of familie echt lekker kan tafelen. Met een olijfolieschaaltje van Style de Vie waan je jezelf deze kerst in een luxe restaurant. Bourgondische broden breken met je handen, heerlijke verschillende soorten olijfolie en verse kruiden, specerijen en gemalen zeezout. Je gasten zullen je tafel niet snel verlaten. Een goede fles wijn erbij en je avond of middag kan niet meer stuk.

Olijfolieschaaltje

De olijfolieschaaltjes van Style de Vie zijn prachtige eyecatchers tijdens je kerstdiner of brunch. Door de verschillende niveaus in de schaaltjes kleurt de olie van licht naar donker. De olijfolieschalen zijn perfect als je lekker knus met z’n tweeën dineert. De producten zijn verpakt in een luxe geschenkverpakking en tevens geschikt voor de vaatwasser. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten. De te winnen variant zie je op de afbeelding.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf olijfolieschaaltjes van Style de Vie t.w.v. € 18,50 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!